Miten tanssi kasvattaa luottamusta marraskuu 6, 2014

Tanssi vaatii luottamusta, mutta tiesitkö, tanssi rakentuu luottamuksesta ja pois tanssilattialla?

Haluatko saada luottamusta, saada uusia ystäviä, huomaat, että uusi suhde tai ehkä parantaa sosiaalista elämääsi? Voit saavuttaa kaikki nämä ja paljon muuta ottamalla säännöllisiä tanssitunteja. Oppiminen tanssia antaa sinulle enemmän luottamusta, rakentaa taitojasi ja voi avata kokonaan uusi sosiaalinen ympyrä teille ilman painetta keinotekoinen pikadeitit tai epämukavuutta sokea päivämäärät.

Women-Dancing

On tunnettua, että tanssijat ovat varmempia, kävele pitempi ja ovat tietoisia niiden elinten kuin ei-tanssijoita. He kiinnittävät huomiota niiden kunto ja niillä on taipumus syödä terveellisempiä elintarvikkeita. Muutaman tanssitunteja, vaikka voi vain olla alkaa hallita perusasiat tunnet itseluottamusta kasvaa näet edistystä. On sanomattakin selvää, että hyvä annos kannustusta auttaa myös, koska se usein etenevät, vaikka se voi tuntea sitä.

Työmarkkinaosapuolten tanssia, (esimerkiksi salsa, juhlasali, keinu ja moderni jive) on monia etuja, joista yksi on rakentaa luottamusta ja tanssijana. Unohda tanssia yksin klubi, jossa, jos et ole jo erinomainen tanssija saatat tuntea kömpelö vaikka Rakastan tanssimista. Miksi ei opi kumppani tanssia suosikki klubin kuulostaa sijasta?

Kumppani tanssia ilman kumppania?

Yksi hienoa noin nykyaikaisen jive tanssi luokka on, että sinun ei tarvitse olla kumppani osallistua ja nauttia niistä. Sinkkuja, menossa tanssi luokan yksin on ensimmäinen monista isoja askeleita. Olet aivan ole varma mitä odottaa tai jopa jos teet oikein. Olet huolissasi jokainen tulee olemaan parempi kuin olet ja että sinun erottuvat. Saatat jopa olla huolissaan siitä, että jokainen on kumppanuuteen paitsi sinä. Joten läsnä ensimmäinen tanssi luokan huolimatta pelkosi on valtava askel kohti luottamusta. Olet osoittanut itsellesi, että ”Et voi tehdä sitä.”

Asettaa joitakin tavoitteita tanssikengät

Voi ihmiset ottaa tanssitunteja lisätä luottamusta ja yksi parhaista tavoista, joilla voit aloittaa on asettaa 2-3 dance tavoitteita. Tanssi vaatii jonkin verran sitoutumista niin mieti mitä haluat saavuttaa ja ruksata tavoitteesi kun saavutat ne. Saat valtava piristysruiskeen juuri tähän.

Jos tavoitteena on päästä ulos talosta enemmän ja tavata uusia ihmisiä tehdä tästä tavoitteesi eikä ”löytää päivämäärä.” Mene oppia jotain uutta ja yksinkertaisesti avoin saada uusia ystäviä ja oppia olemaan suuri dancer.You on hämmästynyt siitä, kuinka monta ihmistä tapaat jokaisessa modernissa jive tanssin luokassa, ja vaikka et täytä erityistä joku , sinulla on hauskaa, joilla on yhteinen rakkaus tanssia.

Et koskaan tanssia yksin modernissa jive tanssitunnilla

Jos ei kumppani mennä tanssii on huoli tämä on hyvä uutinen sinulle. Menin aikojen ensimmäinen moderni jive tanssi-ilta omasta ja koskaan katsonut taakseen. Koska jokainen pyöritetään oppitunnin aikana olet taattu tavata ja tanssia tahansa 7-10 eri ihmistä joka viikko, joten jos olet tullut luokan yksin et koskaan tuntea jätetty pois. Jokainen saa tanssia kaikkien muiden, riippumatta siitä, ovatko he tulevat kumppani. Tämä auttaa tanssia ja tekee suuri sosiaalinen ilmapiiri luokassa. Enemmän ihmisiä tanssia paremmin tulet klo tanssia ja nopeammin itseluottamusta kasvaa.

Mitä jos teen virheitä?

Yksi suurimmista huolenaiheista aloittelija tanssijoita on, että kaikki on katsomassa niitä, ja toteaa heidän virheistään. Onhan tanssia ihmisten edessä emme tiedä on valokeilassa meille.

Hyviä uutisia! Ihmiset eivät yleensä ole katsomassa aloittelijoille. Ne ovat yleensä katsomassa paremmat tanssijat vinkkejä parantaa omaa tanssia. He ymmärtävät tehdä virheitä on olennainen osa oppiminen tanssia ja paljon todennäköisemmin onnitella teitä ponnisteluja. He ovat olleet missä olet. Joten rentoutua ja pitää hauskaa.

Jokaisen tilaisuuden tanssia

Kaikki modernit jive tanssitunnit alkavat aloittelija oppitunnin, jota seuraa ”freestyle” istunto, jonka jälkeen Intermediate istunnon sitten enemmän freestyle tanssia. Nykyaikaisessa jive ”freestyle” on vain yksi sana käytäntöä ja se on iso osa iltaa. Doing tanssi opetus ei yksin riitä. Rakentaa tanssia luottamusta tanssia freestyle harjoitus joka viikko, varsinkin jos olet aloittelija. Koska jokainen tanssii kaikki muutkin freestyle, voit tanssia eri ihmisten kanssa joka viikko, ja kun teette niin löydät tulet ja varmemmaksi sekä itsesi ja kykyjä.

Pyytää muita tanssia

Aloittelijan tanssijoita taipumus tarkastella paremmin tanssijoita ja ajatella kahta asiaa.

1. että yksi pyytää heitä tanssimaan, koska ne ovat uusia, ja 2. että he eivät voineet mahdollisesti pyytää ketään tanssimaan

Ovat uskallettava pyytää ihmisiä tanssimaan (olitpa nainen tai mies) on iso osa modernia jive tanssi-iltoja. Ladies pyytää kaverit tanssimaan niin usein kuin pojat kysyvät hyvät, toisin kuin mitä voisi löytää seurojen ja jopa jotkut enemmän muodollista tansseja luokkia.

Tällä modernin jive löydät aloittelijoille kannustetaan pyytämään paremmin tanssijat tanssia niihin. Se on yksi nopeimmin tapoja oppia. Joten, tee pyytää jotakuta tanssia yksi tavoite. Tunnet itseluottamusta kasvaa ajan mittaan.

Mitä jos pyydän ja he sanovat ei?

Tällä modernin jive tanssikurssi ”Haluatko tanssia?” yleensä vastasi: ”Kyllä, Mielelläni,” 99% ajasta.

Tietenkin, jos joku vain viimeistely tanssi tai ottamalla lyhyt tauko, kiinni hengitystään jälkeen useita tansseja, istuen tai istuu laulu he voivat ehdottaa seuraavan tanssin sijaan. Kuitenkin toisin kuin klubin, jossa nainen olisi harvoin pyytää tanssia, tai kaveri saattaa ihmetellä, jos pyydetään tanssi tarkoittaa julkisen pilkan tai voitaisiin toteuttaa väärällä tavalla, pyytäen tanssi moderni jive on normi kumpi sukupuoli tekee sen . Ladies, jos haluat tanssia, vain kysyä yhden.

Jos olet aloittelija ja olet reväistyjä rohkeutta pyytää jopa kaksi ihmistä tanssimaan viikoittain (todennäköisesti hän pyytää sinua silti) onnitella itseäsi, koska olet asettanut vaiheessa suurta edistystä, joka puolestaan ​​rakentuu luottamuksesta. Ja uusien ihmisten kanssa liittymällä joka viikko et aloittelija pitkiä ja voivat tehdä saman muille.

Tanssi on yksi parhaista tavoista rakentaa luottamusta millään elämäsi alueella. So:

Ottaa ensimmäinen askel – mennä tanssia luokkaan, kokeile moderneja jive luokan muun Set 2-3 tavoitteet ja pyydä opettaja auttaa sinua saavuttamaan ne.

Ole valmis nauraa virheesi sekä oppia niistä Tee tanssia freestyle modernin jive top tavoite viikoittain.

Pyytää muita tanssia freestyle – vaikka olet juuri aloittanut. Sano haluat harjoitella liikkuu.

Commit ja olla kärsivällinen itsesi kanssa.

Olipa salsa luokan, keinu oppitunteja, tanssisali tai moderni jive tanssitunnin saat heiltä, ​​mitä laitat. Ajan, suuri opettaja, rohkaisua, huumorintaju, ja harjoitella löydät tanssi tekee ihmeitä luottamuksesta.

Categories: Kunto ja terveys

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>