Mini leningit toukokuu 9, 2015

Kun päätät lähteä ulos ja nauttia drinkin viikonloppu yö, jotkut yleensä valita farkkuja ja paidan tuntea olonsa. Huomaa kuitenkin, että tämä ei anna sinulle kuuma valituksen. Sinun täytyy tehdä enemmän kokeet miten pukeudut niin, että et näytä tylsää. Jos olet melko raskaita, hyvä pukea olisivat housut ja pusero yhdistettynä mukavia lisävarusteita tehdä sinusta näyttää kauniimpi. Jos sinulla on seksikäs elin, kuuma vaihtoehto olisi klubi kulumista mini mekkoja. Yllään tällainen, se on varma, että saat huomiota pojat klubilla, varsinkin että osoitatte jotkut ihon.

Free-Shipping-Mini-Dresses-Fashion-Dress-One-Size-2355

Niille, jotka ovat skeptikko kohti yllään Club Wear mekot pelkäävät, että ne näyttävät huoria, huomaa, että on olemassa erilaisia ​​tyylejä valita. Esimerkiksi, verkkosukat strappy mekko on muotoilu, joka olisi vältettävä, jos et halua näyttää huora. Voidakseen näyttää enemmän kunnollinen verkkosukat, voit sävy se alas käyttäen asennettu putki mekko.

Riimu minimekko on toinen suosittu vaihtoehto. Jos sinulla on mukava hartiat, tämä on ehdottomasti mekko, joka sinun tulee käyttää. Jos haluaisi näkyvän lämpimämpää, voit valita mekot romahtaessa necklines vain olla varovainen kuten ehkä päätyi jolla nipin lipsahdus, kun vähiten odottamatonta. Jos kuluvat mekko romahtaessa pääntie, muista käyttää keppiä bra. Tämä on jopa parempi, koska se voi myös tarjota mahdollisuuden nostaa rintakuva huolimatta stick-on.

Voidakseen houkutella enemmän silmät katsomaan sinua, älä käytä mekot romahtaessa necklines jos sinulla on pieniä tai notko tissit. Tytöille jotka haluavat tihkua yksinkertaisuus, suosittuja valintoja olisi bat siipi mekkoja, putki mekko, pois olkapää minimekko, ja mini leningit kanssa hihat. Riippumatta suunnittelun valittu, varmista, että sovitus on sopiva elin koon niin, että voit näyttää kuumempi.

Älä unohda, että varusteet ovat iso apu. Ajattele käyttävät turvavöitä, koruja, ja söpö laukku tehdä Näytät kauniimpi yöksi. Yllään kantapäät lisäksi voit etsiä seksikkäämpi. Lopuksi, muistakaa, tärkeintä olisi miten kannat pukeutua olet pukeutunut. Jotkut voivat tehdä ja jotkut eivät.

Categories: Muoti ja trendi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>